18 september World Cleanup Day. Doe jij ook mee?

Wereldwijd opschonen begint in je eigen buurt.

Beste bewoner,

Zwerfafval staat al jaren in de top 3 van ergernissen.
Een goede reden om samen in actie te komen. Op zaterdag 18 september 2021 is het World Cleanup Day. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie. Dat levert een schonere omgeving op en geeft een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen een belangrijke bijdrage kan leveren!

Doe je mee?
Zet je actie dan op de kaart via supportervanschoon.nl want we leggen graag vast wie er allemaal meedoen en wat we allemaal opruimen. Zo laat je aan iedereen zien dat je schoon belangrijk vindt.

Samen maken we het verschil. Voor het lenen van prikkers en vuilniszakken kun je contact opnemen met jouw wijkbeheerder.

Hopelijk tot 18 september!

Samen voor schoon

100% zwerfafvalvrij.Dat doen we samen. Wij geloven dat door samen te werken

we meer kunnen bereiken. Voor World Cleanup Day slaan we wederom de handen ineen met verschillende organisaties en bedrijven. Veel van de aangesloten bedrijven zijn al lange tijd bezig met een zwerfafvalaanpak, maar nu spreken zij zich ook samen uit. Hiermee laten we zien dat we allemaal onze verantwoordelijkheid dragen, maar alleen sámen impact kunnen maken en Nederland zwerfafvalvrij kunnen krijgen. Leg het vast
Op World Cleanup Day verzamelen we zwerf- afval én informatie. Door zwerfafval goed in kaart te brengen is het mogelijk om het probleem beter aan te pakken. Met de Litterati-app leggen we zwerf afval samen vast. Download hier de app en lees er meer over. Vergeet vooral de uitdagingscode niet: NL2021.