Epic Saturday Night stream met DJ’s van A.S.V. Taste

 

Het wordt het allereerste online feestje in 2021 voor jongeren van Enschede: de Epic Saturday Night Stream op 2 januari. DJ’s van studentenvereniging A.S.V. Taste draaien vanuit Concordia speciaal voor alle jongeren van Enschede drie sets die online gestreamd worden. Deze lockdown is voor niemand leuk maar vooral voor jongeren is het een lastig tijd. Daarom slaan Taste, Alifa, Concordia en de gemeente Enschede de handen ineen en organiseren dit feestje voor jongeren. Het wordt een feestje alsof ze weer even op de dansvloer staan.

Vanuit het theater van Concordia aan de Oude Markt in Enschede draaien drie DJ’s van studentenvereniging A.S.V. Taste op 2 januari tussen 20.00 en 23.00 uur met name dance en pop. De livestream is gratis te volgen via www.concordia.nl/saturdaynightstream.
De stream staat open vanaf 19.45 uur. Om 20.00 uur starten de DJ’s met draaien. Via de pagina kunnen bezoekers ook Zoomen en met elkaar en de DJ’s chatten.

De gemeente Enschede juicht online activiteiten voor jongeren tijdens de kerstvakantie toe en is blij hierin met Concordia en Alifa te kunnen optrekken: “De coronamaatregelen halen de wereld van jongeren flink overhoop. De kerstvakantie is normaal gesproken een periode vol leuke festiviteiten. Nu zitten we met z’n allen thuis. Ik ben dan ook erg blij dat we juist in deze periode toch veel leuke online activiteiten voor hen organiseren. Complimenten aan onze partners. Wat ik bijzonder vind aan dit initiatief is dat het door studenten wordt georganiseerd. Zij zijn hier de drijvende kracht achter. Het laat zien dat Enschede een studentenstad is waar men naar elkaar omkijkt! Een mooi voorbeeld van ons noaberschap”, aldus wethouder June Nods.

Bron: Gemeente Enschede