Midzomer Festival

Dit is het programma

Hou 21 en 22 juni alvast vrij in jouw agenda, want dan vindt het Midzomer Festival plaats bij de Performance Factory in Enschede. Wil jij weten waarom je dit awesome feestje niet aan je voorbij mag laten gaan? Lees dan snel verder!

Midzomer Festival in Enschede
De best bewaarde plek in stad bruist weer. Het is de tweede keer dat het Midzomer Festival bij de Performance Factory (PF) georganiseerd wordt. Vorig jaar de opening met koningin Maxima, en dit jaar het 1-jarig bestaan! Het oude textielterrein dient als werk- en ontmoetingsplaats voor jonge ondernemers. Het is eveneens een broedplaats voor opkomend talent waar creativiteit geen grenzen kent. Die creativiteit is duidelijk waarneembaar tijdens het festival op 21 en 22 juni.

Het programma
Het Midzomer Festival is verdeeld over twee dagen en er wordt een breed programma aangeboden. Vrijdags geniet je van relaxte muziek, zaterdags maak je kennis met het opkomende genre techno, er is voor ieder wat wils. Het festival is beide dagen gratis te bezoeken, dus reden genoeg om even een kijkje te nemen.

Vrijdag 21 juni van 16.00 uur – 23.15 uur:
Op het terras van de Twentsche Foodhal klinken vinylplaatjes van DJ Minka, gevolgd door optredens van PopScool en Backstage Business club. Er staan verschillende foodtrucks en er is een sfeervolle avondmarkt. Sluit de avond samen af onder de sterren met de film La la land in onze buitenbioscoop! Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen deze dag!

Zaterdag 22 juni van 14.00 uur – 23.30 uur:
Doe mee aan de challenges op de 27 meter lange stormbaan (alle leeftijden!), potjes bumpervoetbal of laat je gezicht versieren met neon bodyart by Henna! Kinderen kunnen s’ middags neerstrijken op de kleedjesmarkt of een levend potje Fortnite spelen! Ook vandaag staan er weer foodtrucks en is er genoeg plek om te chillen. Of je kiest ervoor om lekker los te gaan op de deuntjes van T LAB met o.a. PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM, Naber, DISCOMAF and more!

Het Midzomer Festival wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • Wijkraad de Bothoven
 • Domijn
 • Gemeente Enschede
 • Concordia.

Meld je aan als vrijwilliger, wordt deel van een jaarlijks terugkerend event & feest met ons mee! info@debothoven.nl

Vlog Daniëlle en de wijkagent

Wijkbudgetten

Een van de belangrijkste dingen die Wijkraad de Bothoven doet, is wijkbudgetten beoordelen en toewijzen. Als je een goed idee hebt, bijvoorbeeld bloembakken plaatsen, een straat barbecue organiseren of misschien wel een evenement dan kun je via deze link naar het aanvraag formulier. Er staat ook een korte uitleg over de spelregels en hoe Wijkraad de Bothoven te werk gaat. 

Overzicht Evenementen

 1. Inloopspreekuur Wijkwijzer

  20 juni @ 08:00 - 17:00
 2. Meidengroep

  20 juni @ 15:30 - 17:00
 3. Spelletjesavond

  20 juni @ 19:00 - 22:00
 4. Midzomer Festival

  21 juni @ 16:00 - 23:30
 5. Midzomer Festival

  22 juni @ 14:00 - 23:30