AED-Reanimatie Cursus

Sinds 2016 organiseert wijkraad De Bothoven een AED-reanimatie cursus waar u gratis aan deel kunt nemen. Inmiddels zijn de eerste AED-kastjes geplaatst, maar we hebben natuurlijk ook mensen nodig die de AED’s kunnen bedienen. In februari 2016 zijn de eerste cursisten al geslaagd, maar elk jaar moet je opnieuw een cursus doen om de kennis op peil te houden. Daarnaast kunnen we ook nog mensen gebruiken die de cursus voor het eerst volgen.

Daarom bij deze de oproep voor de cursus ‘reanimeren en AED bediening’. Deze cursus is zowel voor herhaling als voor beginners en geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden vanaf november t/m december. Aanmelden kan via de mail e.lammertink@debothoven.nl Pas als we 15 aanmeldingen hebben of meer kunnen we de cursus beginnen. Afhankelijk van de deelname komen er twee, drie of vier cursusavonden. De cursus(sen) zal plaats vinden eind januari of begin februari. Bericht over de cursus volgt dan via de mail.

Wijkbudgetten

Een van de belangrijkste dingen die Wijkraad de Bothoven doet, is wijkbudgetten beoordelen en toewijzen. Als je een goed idee hebt, bijvoorbeeld bloembakken plaatsen, een straat barbecue organiseren of misschien wel een evenement dan kun je via deze link naar het aanvraag formulier. Er staat ook een korte uitleg over de spelregels en hoe Wijkraad de Bothoven te werk gaat. 

Daniëlle en Bennie's Vlog

Overzicht Evenementen

 1. Inloopsreekuur

  22 november @ 09:00 - 12:00
 2. Meidengroep

  22 november @ 15:30 - 17:00
 3. Inloopsreekuur

  27 november @ 09:00 - 12:00
 4. Kids Club

  28 november @ 14:30 - 16:00
 5. Inloopsreekuur

  29 november @ 09:00 - 12:00