Wijkraad de Bothoven is hard op weg naar een verbetering op alle fronten. Helaas komen we mankracht te kort om alles te blijven realiseren. Daarom zijn we op dit moment op zoek naar jouw.

Woon je in de Bothoven? Lijkt het je leuk om ons te helpen en zo het doel van de Wijkraad te helpen bereiken? Wil je je netwerk uitbreiden? Ben je een onderzoekend iemand en beschik je over goede communicatieve kwaliteiten? Ben je een doorzetter? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wijkraad de Bothoven is hard op zoek naar versterking. Wij willen alle taken die we hebben goed blijven uitvoeren, maar daar komen we helaas tijd en mankracht voor tekort. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die zich vrijwillig in willen zetten voor de Wijkraad. Op onze website kun je meer over de Wijkraad lezen.

Wat doet een Algemeen Wijkraadslid?
Als Algemeen Wijkraadslid kun je eigenlijk van alles doen. We verwachten dat je lopende projecten ondersteunt, maar je mag natuurlijk ook eigen projecten bedenken mits ze ook binnen de spelregels van gemeente Enschede vallen. Je hoeft niet aan alles mee te doen, maar we verwachten wel dat je helpt waar je kan.

Voor deze functies is enthousiasme belangrijker dan ervaring en kennis.

Mocht u meer informatie willen hebben of wilt u direct solliciteren, stuur een e-mail naar: info@debothoven.nl