Jij maakt de buurt

Komende gebeurtenissen

  • 53029Totale vertoningen:
  • 23Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Op 5 mei staan we stil bij de vrijheid in ons land. We vieren onze vrijheid, maar worden ons tegelijkertijd bewust dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Aukje Grimm, Yassir Halimi en Johanneke ten Broeke zijn ambassadeurs van de Vrijheid van Enschede en willen in samenwerking met de gemeente Enschede, deze boodschap graag verspreiden. Lees verder

De wijkkrant van maart 2017 is nu ook digitaal te lezen op deze website in de link www.debothoven.nl/site/wijkkrant/downloads-digitale-uitgaven. Heeft u geen wijkkrant ontvangen dan is die nog verkrijgbaar bij Buurtontmoetingsplek Ingang Zuid in gebouw Oost van de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat 49 van maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur en tijdens het Inloopspreekuur op de dinsdagmorgen van 11:00 t/m 12:00 uur op hetzelfde adres.

Vandaag hebben we de 40e vlog opgenomen. Wat als grapje begon, overgehaald door Bennie om een vlog te maken voor 1dagniet en nu zijn we dus 40 vlogs verder. Omdat het de 40e is vinden we dat we eens even wat anders moeten vertellen dan over onze wijk. Dus vandaag vloggen we vanaf een van de centrales, waar alle 0900-8844 telefoontjes binnen komen van Oost Nederland en Gelderland. Per dag komen er ongeveer 1500 telefoontjes binnen. Ook de internet aangiftes komen hier binnen. Dat zijn er ongeveer tussen de 50 en 100.

@WijkBothoven