1dagniet

 

Update: omdat het organisatorisch niet lukt om 1dagniet op 27 oktober te houden verschuiven we het naar 10 november. 

Op 10 november 2017 is de vijfde landelijke actiedag tegen woninginbraken. Tijdens 1dagniet roepen we samen met jou inbrekers halt toe. Dit doen we in samenwerking met de politie en overheden. We gaan ervoor dat er één dag in het jaar geen woninginbraken zijn: 1dagniet.

Dit jaar doet Wijkraad De Bothoven natuurlijk weer mee en samen met wijkagent Bennie Visschedijk gaan we er een mooie dag van maken.

We starten om 12:00 uur en eindigen om 23:59 uur. Er zijn deze dag verschillende informatiekramen en we zullen samen met de politie patrouilles lopen door de wijk. Ondertussen krijgt u inbraakpreventie tips. In de avond zullen we net als vorig jaar weer 2 keer boef in de wijk spelen en is er een briefing door de wijkagent.

Verdere informatie volgt snel.

Locatie: Rondom de Watertoren

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@debothoven.nl  

Daniëlle en Bennie's Vlog

Wijkbudgetten

Een van de belangrijkste dingen die Wijkraad de Bothoven doet, is wijkbudgetten beoordelen en toewijzen. Als je een goed idee hebt, bijvoorbeeld bloembakken plaatsen, een straat barbecue organiseren of misschien wel een evenement dan kun je via de knop hiernaast naar het aanvraag formulier. Er staat ook een korte uitleg over de spelregels en hoe Wijkraad de Bothoven te werk gaat. 

Overzicht Evenementen

 1. Herfstvakantie

  oktober 21 @ 00:00 - oktober 29 @ 00:00
 2. Inloopspreekuur

  oktober 24 @ 11:00 - 12:00
 3. Geen Ontmoetingsgroep De Bothoven

  oktober 25 @ 14:30 - 16:00
 4. Begin wintertijd

  oktober 29 @ 03:00
 5. Halloween

  oktober 31