Jij maakt de buurt

Komende gebeurtenissen

  • 45739Totale vertoningen:
  • 30Bezoekers vandaag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Vanaf het Polaroid-terrein in Enschede komt mogelijk een loopbrug over het spoor naar de Oosterstraat. Wethouder Jeroen Hatenboer, Ruimtelijke ontwikkeling en Stedelijke vernieuwing, zegt daar voor te zijn. De brug voor voetgangers en, als het aan Hatenboer ligt, ook voor fietsers maakt deel uit van de plannen voor het nieuwe voetgangersgebied op het terrein van de Performance Factory, waarvan de tweede fase in hal Zuid nu volop in ontwikkeling is. “Het is al heel lang een wens om een verbinding te maken”, aldus Hatenboer. “Zodat niet alleen Tattersall, maar ook de Laares van de Performance Factory kan profiteren.” Lees verder

Hoe snel zijn ze bij jou binnen?
In samenwerking met wijkagent Bennie Visschedijk organiseert wijkraad de Bothoven een preventie actie om bewoners te wijzen op de manier waarop ze simpel de kans op ongewenste bezoekers kunnen verminderen.

Lees verder

kerstmark-1Op zondag 11 december vindt er een kerstmarkt plaats in Transburg aan de Brinkhuisburg 71-73 (Hoge Bothofstraat) bij de speeltuin. Het begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Entree is gratis. Wat kunt u verwachten, kraampjes, eten en drinken en natuurlijk een springkussen en nog meer leuke activiteiten voor de kids en natuurlijk nog veel meer!

Er zijn ook nog kramen te huur. De kramen kosten € 12:00 dan heeft u een vier meter kraam. Kraam met stroom kost € 15:00. Heeft u belang bij een kraam dan kunt u ons bellen of een berichtje sturen naar 06-20342138. U bent van harte welkom en we hopen u te zien op 11 december.

@WijkBothoven